• Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Gratis retourneren & ruilen

Elleboogbrace

10
Een elleboogbrace is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om zwakke, geblesseerde of herstellende elleboog te ondersteunen, stabiliseren en te beschermen. Elleboog klachten zijn een veel voorkomend probleem en kunnen worden veroorzaakt door ongevallen, fanat
Lees meer
Sorteren op:

Wat is een elleboogbrace?

De elleboog is een van de belangrijkste en meest gebruikte gewrichten in het lichaam en maakt honderden buig- en strekbewegingen op een dag. Een elleboogbrace is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om zwakke, geblesseerde of herstellende elleboog te ondersteunen, stabiliseren en te beschermen. Elleboog klachten zijn een veel voorkomend probleem en kunnen worden veroorzaakt door ongevallen, fanatiek sporten of door overbelasting. Een elleboogbandage kan niet alleen worden gebruikt als herstelmiddel, maar ook als preventiemiddel tegen blessures tijdens het sporten of uitvoeren van de dagelijkse activiteiten.

Het doel van een elleboogbrace

Een elleboogbrace kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, afhankelijk van de persoonlijke behoeftes. De braces worden veelvuldig gebruikt ter ondersteuning en bescherming tijdens het uitoefenen van sporten als basketbal, tennis, golf en andere. Door het gebruik van een brace tijdens het uitoefenen van deze sporten kunnen blessures aan de spieren, pezen en gewrichten in de elleboog worden voorkomen.

Het gebruik van een elleboogbandage bij een blessure kan zorgen voor een snellere genezing door compressie en warmte te bieden wat de doorbloeding in de elleboog bevordert. Verder biedt de brace in dit soort gevallen pijnverlichting en stabilisatie bij een golf- en/of tennisarm, peesontsteking, overrekking en andere blessures.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »