• Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Gratis retourneren & ruilen

Brandende / pijnlijke voeten

6
Brandende en pijnlijke voeten zijn voor veel mensen een erg vervelend probleem. Het branderige gevoel in de voeten doet zich niet alleen voor tijdens het lopen of staan op de voeten maar kan zelfs 's nachts in bed optreden.
Lees meer
Sorteren op:

Brandende voeten / pijnlijke voeten

Brandende en pijnlijke voeten zijn voor veel mensen een erg vervelend probleem. Het branderige gevoel in de voeten doet zich niet alleen voor tijdens het lopen of staan op de voeten maar kan zelfs 's nachts in bed optreden.

Branderige en pijnlijke voeten kunnen veroorzaakt worden door veel verschillende omstandigheden of aandoeningen. 

Symptomen en kenmerken van brandende voeten

De symptomen van brandende voeten verschillen van persoon tot persoon. Dit wordt veroorzaakt door het groot aantal mogelijke oorzaken. Hieronder is hier meer over te lezen. 

- Warmte en branderigheid, ook 's nachts. Bij sommige mensen beperkt dit gevoel zich alleen tot de voetzolen echter kan het bij andere ook zijn dat dit gevoel omhoog trekt tot de enkels. 

- Gebrek aan gevoel in de benen en voeten.

- Vervelende stekende pijn.

- Roodheid.

- Zwelling.

- Tinteling of prikkelingen: het gevoel dat je op watten of naalden loopt.

- Zwaar gevoel in de voeten.

Oorzaken van branderige voeten / pijnlijke voeten

- Geïrriteerde huid

- Slechte doorbloeding

- Neuropathie door bijvoorbeeld gordelroos, diabetes of Morton's neuralgie

- Vitaminegebrek

- Vochtophoping

- Hoge bloeddruk

Oplossing branderige voeten

Voor de voeten is het van zeer groot belang dat de doorbloeding goed is en een slecht voetbed van schoenen kan dit flink verstoren. Veel hedendaagse schoenen geven onvoldoende ondersteuning of ondersteuning op de verkeerde plaatsen waardoor er problemen kunnen ontstaan. 

Speciaal voor het branderige voeten probleem is er door Sof Sole een memory foam inlegzool ontwikkeld. De unieke inlegzool vormt zich naar uw voet waardoor de juiste ondersteuning gegeven wordt en de druk op een correcte manier verdeeld wordt over de voet. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »