• Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Gratis retourneren & ruilen
Skin on Skin Skin on Skin blarenpleisters
Skin on Skin blarenpleisters 49,95

Skin on Skin blarenpleisters

49,95
Voor 23:59 besteld, donderdag in huis
  • Koop 2 voor 44,95 per stuk en bespaar 10%
Artikelnummer: 60121
EAN: 0038016112004
SKU: 60121
  • Gratis retourneren en ruilen
  • Eerlijk advies
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Scherpste prijs
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Informatie

Skin on skin blarenpleisters 

De Skin on Skin squares blarenpleisters zorgen voor de optimale genezing en bescherming van de huid bij blaren, schuurplekken en schaafwonden. De Skin on skin squares zijn gemaakt met zuiver water, de vochtige kompressen maken en houden de huid schoon en beschermen gelijktijdig de huid tegen de druk en wrijving. 

De Skin on Skin blarenpleisters kunnen overal op het lichaam worden gebruikt waar sprake is van wrijving, blaren of schuurplekken. De blarenpleisters hechten niet aan de huid en hebben direct een kalmerend, verkoelend en hydraterend effect. 

Functies en voordelen van Hydrogel wondgenezing

De huidachtige eigenschappen van de hydrogel zorgen ervoor dat de genezing wordt versneld. Het koelelement van de speciale Skin on Skin pleisters zorgt voor een onmiddellijke vermindering van de pijn en zorgt voor de optimale temperatuur voor wondgenezing.

Het dempende effect van de pleisters beschermt het gebied tegen verder ongemak en minimaliseert de extra wrijving of irritatie op de gevoelige plek. 

Kenmerken Skin on Skin blarenpleisters

- Reukloos.

- Hecht niet aan de huid.

- Onmiddellijke verlichting.

- Kalmerend, verkoelend en hydraterend.

Wanneer gebruik maken van de Skin on Skin squares?

Gebruiken als blarenpleister

Langdurige wrijving op een huid die daar niet aan gewend is kan blaren veroorzaken. Veel voorkomende oorzaken zijn nieuwe schoenen, een lange wandeling of werken met nieuw gereedschap. Een blaar is niet gevaarlijk enkel alleen zeer vervelend, het wordt niet aangeraden om een blaar door te prikken omdat dit de kans op infectie vergroot. 

De beste behandeling van een blaar is deze af te dekken met een speciale blarenpleister. De pleister vormt als het ware een tweede huid (Skin on Skin) en verminderd de druk op de blaar. Indien de blaar alsnog opengaat zorgt de blarenpleister ervoor dat er geen infectie kan ontstaan, daarbij wordt het losgekomen vocht opgenomen. 

Gebruiken als schaafwonden pleister

De Skin on Skin pleisters zijn ook de ideale verzorging voor schaafwonden. De speciale schaafwonden pleister zorgt onmiddellijk voor een verlichting van de pijn door dat de schaafwonden pleister een kalmerend, verkoelend en hydraterend effect geeft. Daarbij zorgt de pleister voor extra bescherming en een sneller herstel. 

De schaafwonden pleister is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld fanatieke voetballers die door het inzetten van slidings op een droog (kunst)gras last hebben van vervelende schaafplekken. 

Gebruik bij brandwonden

Blaren kunnen niet alleen ontstaan door wrijving maar ook door het verbranden van de huid. Ook bij deze blaren zijn de verkoelende, kalmerende en hydraterende Skin on Skin pleisters uitermate geschikt voor het herstel en verminderen van de klachten. 

Handleiding Skin on Skin blarenpleisters / schaafwonden pleister

Iedere pleister is geschikt voor eenmalig gebruik!

1) Maak de huid droog en vet vrij. 

2) Verwijder de blauwe laag. Breng de vrijgemaakte zijde van de Skin on Skin pleister direct aan op de juiste plek. 

3) Vervang dagelijks, voor het beste resultaat meerdere keren maar dit is niet noodzakelijk.

4) De pleisters hechten in principe niet aan de huid, mocht dit toch wel het geval zijn kan de pleister eenvoudig worden verwijderd door erg nat te maken. 

5) Voorkom uitdroging van de ongebruikte pleisters! Bewaar de pleisters in een (weer) afgesloten verpakking buiten zonlicht. 

Extra informatie

De Skin on Skin blarenpleisters zijn makkelijk op de juiste maat te knippen indien nodig kan de pleister op zijn plek worden gehouden met tape. In één pot zitten 200 hydrogel squares van 2,5 x 2,5 cm. De Skin on Skin blarenpleisters zorgen voor optimale bescherming en een voorspoedig herstel.

Reviews
10 / 10
Evy 06 December 2022

Zeer goede levering en correct verpakt. De blarenpleisters voldoen aan de verwachtingen. Ik knip ze nog in kleinere stukjes voor in mijn pointes. Maar dit gaat dus geen probleem.

10 / 10
Frank 17 September 2022

Heel doeltreffend product. Mijn zoon altijd last van blaren tijdens het sporten. Nu legt hij iedere keer de skin on skin pleisters op en totaal geen last of pijn meet en de blaren zijn weg . Maar uit voorzorg gebruikt hij ze nog iedere keer. Hij legt op die pleisters mefix en alles blijft perfect zitten.

10 / 10
harmke 03 September 2019

Ik heb met sporten vaak last van blaren op mijn voeten. Sinds ik vorig jaar de skin-on-skin blarenpleisters ontdekt heb, is pijn tijdens het sporten vrijwel volledig verleden tijd. Het werkt inderdaad verkoelend en pijnstillend.Ik plak er altijd fixomull stretch overheen, en daarna vaak nog wat sporttape. Blijft dan goed zitten. Ondanks de hoge prijs is dit echt een aanrader!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »