• Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Gratis retourneren & ruilen
Skin on Skin Skin on Skin blarenpleisters kit
Skin on Skin blarenpleisters kit 14,95

Skin on Skin blarenpleisters kit

14,95
Voor 23:59 besteld, maandag in huis
Artikelnummer: 60135
EAN: 0038016114008
SKU: 60135
  • Gratis retourneren en ruilen
  • Eerlijk advies
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Scherpste prijs
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Informatie

Skin on skin blarenpleisters 

De Skin on Skin dressing kit zorgt voor de optimale genezing en bescherming van de huid bij blaren, schuurplekken en schaafwonden. De Skin on skin dressing pads zijn gemaakt met zuiver water, de vochtige kompressen maken en houden de huid schoon en beschermen gelijktijdig de huid tegen de druk en wrijving. 

De Skin on Skin blarenpleisters kunnen overal op het lichaam worden gebruikt waar sprake is van wrijving, blaren of schuurplekken. De blarenpleisters hechten niet aan de huid en hebben direct een kalmerend, verkoelend en hydraterend effect. 

Functies en voordelen van Hydrogel wondgenezing

De huidachtige eigenschappen van de hydrogel zorgen ervoor dat de genezing wordt versneld. Het koelelement van de speciale Skin on Skin pleisters zorgt voor een onmiddellijke vermindering van de pijn en zorgt voor de optimale temperatuur voor wondgenezing.

Het dempende effect van de pleisters beschermt het gebied tegen verder ongemak en minimaliseert de extra wrijving of irritatie op de gevoelige plek. 

Kenmerken Skin on Skin blarenpleisters

- Reukloos.

- Hecht niet aan de huid.

- Onmiddellijke verlichting.

- Kalmerend, verkoelend en hydraterend.

Wanneer gebruik maken van de Skin on Skin dressing kit?

Gebruiken als blarenpleister

Langdurige wrijving op een huid die daar niet aan gewend is kan blaren veroorzaken. Veel voorkomende oorzaken zijn nieuwe schoenen, een lange wandeling of werken met nieuw gereedschap. Een blaar is niet gevaarlijk enkel alleen zeer vervelend, het wordt niet aangeraden om een blaar door te prikken omdat dit de kans op infectie vergroot. 

De beste behandeling van een blaar is deze af te dekken met een speciale blarenpleister. De pleister vormt als het ware een tweede huid (Skin on Skin) en verminderd de druk op de blaar. Indien de blaar alsnog opengaat zorgt de blarenpleister ervoor dat er geen infectie kan ontstaan, daarbij wordt het losgekomen vocht opgenomen. 

Gebruiken als schaafwonden pleister

De Skin on Skin pleisters zijn ook de ideale verzorging voor schaafwonden. De speciale schaafwonden pleister zorgt onmiddellijk voor een verlichting van de pijn door dat de schaafwonden pleister een kalmerend, verkoelend en hydraterend effect geeft. Daarbij zorgt de pleister voor extra bescherming en een sneller herstel. 

De schaafwonden pleister is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld fanatieke voetballers die door het inzetten van slidings op een droog (kunst)gras last hebben van vervelende schaafplekken. 

Gebruik bij brandwonden

Blaren kunnen niet alleen ontstaan door wrijving maar ook door het verbranden van de huid. Ook bij deze blaren zijn de verkoelende, kalmerende en hydraterende Skin on Skin pleisters uitermate geschikt voor het herstel en verminderen van de klachten. 

Handleiding Skin on Skin blarenpleisters / schaafwonden pleister

Iedere pleister is geschikt voor eenmalig gebruik!

1) Maak de huid droog en vet vrij. 

2) Verwijder de blauwe laag. Breng de vrijgemaakte zijde van de Skin on Skin pleister direct aan op de juiste plek. 

3) Vervang dagelijks, voor het beste resultaat meerdere keren maar dit is niet noodzakelijk.

4) De pleisters hechten in principe niet aan de huid, mocht dit toch wel het geval zijn kan de pleister eenvoudig worden verwijderd door erg nat te maken. 

5) Voorkom uitdroging van de ongebruikte pleisters! Bewaar de pleisters in een (weer) afgesloten verpakking buiten zonlicht. 

Extra informatie

De Skin on Skin Dressing Kit blarenpleisters zijn makkelijk op de juiste maat te knippen. In één dressing kit zitten twee hydrogel pads van 15,9 cm x 7,6 cm en zeven beschermende medische bescherm pleisters. De Skin on Skin blarenpleisters zorgen voor optimale bescherming en een voorspoedig herstel.

Reviews
8 / 10
Lucienne Strijers-Dirken 04 Augustus 2022

Hele snelle service

10 / 10
D. Eendrecht 29 Oktober 2018

Bevalt super tegen irriterende plekken op je voeten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »